Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użtkownika. Więcej szczegółów w Polityka prywatności






Przepisy: Potrawy z mięsa - Pasztety


Strona główna >> Potrawy z mięsa >> Pasztety

Gotujemy mięso - gdy będzie już prawie półmiękkie do mięsa wrzucamy jarzyny - np. 2 marchewki i po kawałku selera i pietruszki.
...
Domowy pasztet Sprawdzony przepis Domowy pasztet

Domowy pasztet

| Czytano 46911 | komentarz [1]
Seler obrać, pokroić. Ścieramy na oczkach warzywnych, ścieramy też cebulę. Całość przekładamy do garnka. Dodajemy też resztę skł...
Pasztet z selera Sprawdzony przepis Pasztet z selera

Pasztet z selera

| Czytano 45512 | komentarz [4]
Z porcji rosołowych ugotować rosół (listek,ziele,marchewka,cebulka,sól).
Ugotowane porcje wyjąć,ostudzić i obrać dokładnie z mi...
Domowy Pasztet  Agaty Sprawdzony przepis Domowy Pasztet Agaty

Domowy Pasztet Agaty

| Czytano 27258 | komentarz [0]
Pyszna pieczeń z boczku, smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno, np z chrzanem.
Boczek lekko rozbijamy, posypujemy solą i ma...
Rolada z boczku Sprawdzony przepis Rolada z boczku

Rolada z boczku

| Czytano 24110 | komentarz [0]
Boczek lub słoninkę kroimy w dużą kostkę i podsmażamy w rondlu. Kiedy wytopi się trochę tłuszczu wrzucamy mięso i rumienimy. Dod...
Pasztet Sprawdzony przepis Pasztet

Pasztet

| Czytano 23134 | komentarz [0]
Królika i golonkę wrzucamy do garnka, zalewamy wodą, dodajemy warzywa, grzyby suszone, liść laurowy i ziele angielskie oraz sól ...
Pasztet z królika Sprawdzony przepis Pasztet z królika

Pasztet z królika

| Czytano 20133 | komentarz [0]
Cebulę i pieczarki oczyścić, opłukać, pokrajać w kostkę. Mięso i boczek umyć, pokrajać w kostkę, podsmażyć razem z cebulą i piec...
Pasztet cielęcy po alzacku Sprawdzony przepis Pasztet cielęcy po alzacku

Pasztet cielęcy po alzacku

| Czytano 15320 | komentarz [0]