Strona główna >>
Dania główne >>
Przekąski Camembert z żurawiną
Czas 5 minut
Porcji 2
Kcal kalorii
Trudność łatwe
Koszt: do 10 zł
Składniki:
2 sery typu camembert
2 garści orzechów włoskich
2 łyżki dżemu z żurawiny (do kupienia niemalże w każdym sklepie)
Camembert z żurawiną - sposób wykonania:
To również propozycji pani Ewy Wachowicz na wieczorną kolację we dwoje. Niezwykle pyszna i i szybka, zadowoli najbardziej wybredne podniebienia.
Orzechy włoskie siekamy, odwijamy ser z foli aluminiowej. Orzechami posypujemy ser z wierzchu i wraz z folią na której leży przenosimy na blachę do pieczenia. Zapiekamy 12 minut w 180 stopniach C. Podajemy na ciepło żurawina.
Prześlij przepis asieńka | 11-02-11 | Czytano: 9260 razy | komentarzy [0]
0 komentarzy
Posiadasz sprzwdzony przepis na Camembert z żurawiną prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują