Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użtkownika. Więcej szczegółów w Polityka prywatności





Strona główna >> Pozostałe >> Przepisy Ewy Wachowicz

Ciasteczka Ule

Czas 45 minut Porcji 1 Trudność łatwe Koszt: do 25 zł

Składniki:

200 gram zmielonych orzechów włoskich
200 gram cukru pudru
kilka wafli
1 białko

nadzieli uli:
70 gram cukru pudru
100 gram masła
spirytus

Ciasteczka Ule - sposób wykonania:

Masło ucieramy z cukrem pudrem na puch, dodajemy spirytus, ucieramy.
Zmielone orzechy łączymy z cukrem i białkiem, formujemy ule. W środku każdego ciasta robimy dziurkę na nadzienie, po upchaniu nadzienia spód ula zakrywamy wyciętym waflem.
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować



Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu
mewa80 | 08-12-12| Czytano: 6405 razy |komentarz [0]
Ciasteczka Ule komentarz



0 komentarzy

Linia tła strony

Dodaj komentarz