Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użtkownika. Więcej szczegółów w Polityka prywatności





Strona główna >> Pozostałe >> Biwaki

Kotlety chlebowe

Składniki:

czerstwy chleb
trochę mleka do namoczenia chleba
4 jajka
2 łyżki mąki ziemniaczanej
sól, pieprz
vegeta
koperek (natka pietruszki)
olej do smażenia
bułka tarta

Kotlety chlebowe - sposób wykonania:

Chleb moczymy w mleku i odciskamy. Dodajemy jajka, mąkę oraz przyprawy. Koperek (natka pietruszki) drobno siekamy i również dodajemy do masy. Dokładnie wyrabiamy. Z masy chlebowej formujemy kotlety i obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na oleju na złoty kolor.
  • Currently 5.00/5

5.0/5 (1 głos ) Zaloguj się by zagłosować



Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu
Margolinka | 21-09-09| Czytano: 23259 razy |komentarz [1]
Kotlety chlebowe komentarz



1 komentarzy

Autor
Kotlety z chleba
2013-10-23 12:01

Wspaniałe danie dla studentów :-)

Linia tła strony

Dodaj komentarz