Strona główna >> Dania główne >> Potrawy z ryb

Pasta tuńczykowa

Składniki:

1 cebula dymka
2 łyżki majonezu
150g tuńczyka w sosie własnym
5 listków selera

Pasta tuńczykowa - sposób wykonania:

Potrawa zrobiona w 5 minut wystarcza dla
6 osób.
Potrzebne: miska, miseczki, deska, tarka, nóż, widelec.
Cebule dymkę przekrój na pół, ułóż płasko na desce i ostrożnie pokrój w kostkę. Dodaj majonez, tuńczyka i listki selera porwane na małe kawałki. Rozgnieć wszystko widelcem.


Prześlij przepis

natalcia | 17-05-09 | Czytano: 9263 razy | komentarzy [3]
Pasta tuńczykowa komentarz



Opinie i komentarze na temat Pasta tuńczykowa kwestia smaku i gustu internautów. Przeczytaj

3 komentarzy

Posiadasz sprzwdzony przepis na Pasta tuńczykowa prześlij przepis w komentarzu. Niech inni też go spróbują
Autor
sałatka z tuńczyka
2011-08-02 14:08

do tuńczyka niedaje sie majonezu a jak cebula to tylko można to zjeśc w jeden dzień

Autor
sałatka z tuńczyka
2011-08-02 15:39

cebula rozumiem, na dugi dzień może być gorzka ale, ze do tuńczyka nie daje się majonezu?? dlaczego??

Autor
Gabi...
2015-09-22 10:23

Jestem domatorką swojej kuchni,często korzystam z przepisów Pani Ewy.wiem ,że do każdej sałatki daje się majonez ,on przecież nadaje smaku,ale mozna go dodać według swojego gustu,smaku lub wcale nie dodawać /oczywiście są wyjątkowe sałatki do których majonez nie pasuje np twarogu/Jeśli dodaje się cebuli do sałatek najlepiej ją sparzyć lub podsmażyć żeby tylko zwiędła,w tedy sałatkę spokojnie można zjeść i na drugi dzień,przecież sałatek nie robi się na kilka dni.

Linia tła strony

Dodaj komentarz

Ewa gotuje