Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użtkownika. Więcej szczegółów w Polityka prywatności





Strona główna >> Warzywa i owoce >> Przepisy na pyszne sałatki

Sałatka jajeczno-pieczarkowa

Czas 25 minut Porcji 6 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Składniki:

600 g pieczarek
8 jajek
spory pęczek szczypiorku lub pietruszki
sól, pieprz
majonez

Sałatka jajeczno-pieczarkowa - sposób wykonania:

Doskonała do mięs, również jako samodzielna przekąska z pieczywem.
Pieczarki obieramy, myjemy, wrzucamy do osolonego wrzątku, gotujemy około 10 minut, studzimy.

Jajka gotujemy na twardo. Po wystudzeniu zarówno jajka jak i pieczarki kroimy w drobną kostkę. Mieszamy ze sobą, dodajemy posiekany szczypiorek oraz majonez, doprawiamy do smaku.
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować



Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu
mewa80 | 15-06-10| Czytano: 46504 razy |komentarz [0]
Sałatka jajeczno-pieczarkowa komentarz



0 komentarzy

Linia tła strony

Dodaj komentarz