Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użtkownika. Więcej szczegółów w Polityka prywatności





Strona główna >> Warzywa i owoce >> Przepisy na pyszne sałatki

Surówka z czerwonej kapusty III

Czas 15 minut Porcji 4 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Składniki:

główka czerwonej kapusty
cebula
jabłko
olej
cukier
kwasek cytrynowy
pieprz

Surówka z czerwonej kapusty III - sposób wykonania:

Kapustę szatkujemy wrzucamy do osolonego wrzątku i gotujemy 7 min. odcedzamy i posypujemy kwaskiem cytrynowym. Odstawiamy na bok. Jabłko i cebulę kroimy w drobną kosteczkę. Wrzucamy do kapusty i przyprawiamy cukrem, pieprzem i olejem. Wstawiamy do lodówki na 1 godz. Pycha smacznego.
  • Currently 5.00/5

5.0/5 (1 głos ) Zaloguj się by zagłosować



Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu
~Gosc | 26-03-13| Czytano: 6866 razy |komentarz [1]
Surówka z czerwonej kapusty III komentarz



1 komentarzy

Autor
:)
2013-11-09 23:47

tez tak robię rewelacja a moja córka uwielbia ją jeśc pychota

Linia tła strony

Dodaj komentarz