Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użtkownika. Więcej szczegółów w Polityka prywatności





Strona główna >> Pozostałe >> Przepisy Ewy Wachowicz

Ziemniaczaki z fasoli

Czas 35 minut Porcji 10 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Składniki:

szklanka ugotowanej fasoli
tabliczka czekolady gorzkiej
4 łyżki cukru pudru
łyżka kakao
garść migdałów

do dekoracji : siekane migdały, kakao

Ziemniaczaki z fasoli - sposób wykonania:

Bardzo smaczne trufle z gotowanej fasoli.
Jeszcze gorącą fasolę miksujemy, dodajemy gorzką czekoladę startą na drobnych oczkach oraz cukier puder a także kakao i migdały posiekane i lekko uprażone. Z masy formujemy kuleczki, obtaczamy je część w kakao a część w migdałach.
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować



Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu
mewa80 | 14-04-12| Czytano: 8884 razy |komentarz [0]
Ziemniaczaki z fasoli komentarz



0 komentarzy

Linia tła strony

Dodaj komentarz